+1985 airco's geplaatst +1985 airco's geplaatst
+47 medewerkers +47 medewerkers
+6 airco busjes +6 airco busjes
+10 jaar ervaring +10 jaar ervaring
085-902 20 96
Mail ons Bel ons Offerte

Airco in huis

Bent u op zoek naar verkoeling tijdens de warme zomermaanden? Wilt u comfortabel kunnen wonen, werken en slapen terwijl de hitte buiten onaangenaam is? Of wilt u in de koude wintermaanden behaaglijk kunnen ontspannen terwijl het buiten -15ºC is? Dan is het tijd om de juiste airconditioning te vinden die bij uw wensen aansluit. Airco Centraal helpt u graag bij het kiezen van de juiste airco. Lees hier verder welk airconditioningsysteem bij u past.

Contactformulier

1
2
Wat voor soort(en) airco wilt u laten plaatsen?

1.985 airco's geïnstalleerd
1.985 airco's geïnstalleerd

Onze verkrijgbare airco modellen

Bij het kiezen van het geschikte airco model, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van de ruimte, het aantal mensen dat zich in die ruimte bevindt en uw persoonlijke voorkeuren. Ook maakt het uit of u één of meerdere zones wilt koelen of verwarmen.

 

Split- airco systeem voor een enkele binnenruimte

Met een split- aircosysteem kun je een enkele binnenruimte koelen of verwarmen. Het bestaat uit een buitenunit en een binnenunit die onderling zijn verbonden. Dit systeem is geschikt voor kleine tot middelkleine ruimtes, zoals appartementen, kleinere winkels en horeca- omgevingen.

 

Multisplit- aircosysteem voor meerdere binnenruimtes

Met een multisplit- aircosysteem kun je meerdere binnenruimtes koelen of verwarmen. Het bestaat uit een buitenunit waarop meerdere binnenunits zijn aangesloten. Voor de binnenunits zijn de temperaturen afzonderlijk in te stellen, waardoor het een zeer flexibel systeem is. Dit systeem is geschikt voor eengezinswoningen, praktijkruimtes en kleinere kantoorpanden.

 

Totaalpakket incl. installatie, onderhoudsabonnement en garantie

Alle airco-modellen worden in een compleet pakket aangeboden. Dit is inclusief vakkundige installatie, een onderhoudsabonnement (als optie), standaard 5 of 10 jaar productgarantie en 2 jaar fabrieksgarantie op onderdelen. Airco Centraal is STEK en F-gassen gecertificeerd.

 

U heeft al vanaf € 1.795,- een airco in huis. Onze vakkundige adviseurs helpen u graag met het geven van een gratis advies over de meest optimale oplossing.

Benieuwd hoe een airco wordt geplaatst?

Het aanschaffen van een airco is een populaire maatregel om uw woning zowel te koelen als te verwarmen. Onze airco specialisten treffen hiervoor zorgvuldige voorbereidingen. Het installeren van een airco is immers echt maatwerk. Maar hoe wordt een airco eigenlijk geplaatst? U ziet het in deze video.

Stap 1: Voorbereiding

Nadat de geschikte plaats voor de binnen- en buitenunit is uitgekozen, maakt onze adviseur een capaciteitsberekening en checkt of een uitbreiding van uw groepenkast nodig is. Indien mogelijk, kunnen wij ook een extra groep aanmaken voor u.

Stap 2: Installatie

De binnen- en buitenunits worden op hun plek gehangen met speciale stevige frames. Vervolgens worden de koelleidingen getrokken met een hierin een speciaal koelmiddel (F-gassen).

Stap 3: Oplevering

De werking van de airco units wordt vacuüm getest op lekkages, daarna gevuld en nogmaals volledig getest. Bij oplevering zorgen we er altijd voor dat we de werkzaamheden netjes achterlaten.

Fluisterstil

Fluisterstil

Smart

Smart

Wifi

Wifi

Zeer zuinig

Zeer zuinig

Onderhoudsarm

Onderhoudsarm

Alert

Op dit moment plaatsen we [amount] airco's in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1]!

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1].

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in 's [variable_1].