+1985 airco's geplaatst +1985 airco's geplaatst
+47 medewerkers +47 medewerkers
+6 airco busjes +6 airco busjes
+10 jaar ervaring +10 jaar ervaring
085-902 20 96
Mail ons Bel ons Offerte

Hoe kies ik de juiste airco uit?

Hoe kies ik de juiste airco uit, en waar moet ik rekening mee houden? Dit is een vraag die ons vaak gesteld wordt. In deze blog leest u alles over hoe u de airco kiest die het best bij uw wensen en uw woning past.
Airco Adviseur

Airco Adviseur

Swen de Klerk

2 minuten

21-10-2023

Welke airco is geschikt voor mij?

Bent u op zoek naar verkoeling tijdens de warme zomermaanden? Wilt u comfortabel kunnen wonen, werken en slapen terwijl de hitte buiten onaangenaam is? Of wilt u in de koude wintermaanden behaaglijk kunnen ontspannen terwijl het buiten -15ºC is? Dan is het tijd om de juiste airconditioning te vinden die bij uw wensen aansluit. Airco Centraal helpt u graag bij het kiezen van de juiste airco. Lees hier verder welk airconditioningssysteem bij u past.

 

Bij het kiezen van het geschikte airco model, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van de ruimte, het aantal mensen dat zich in die ruimte bevindt, en uw persoonlijke voorkeuren. Ook maakt het uit of u één of meerdere zones wilt koelen of verwarmen. Onze vakkundige adviseurs helpen u graag met het geven van een gratis advies over de meest optimale oplossing.

 

Gemak

Met het gemak van de bediening en het zelfonderhoud van de airco units bespaart u uzelf veel tijd en denkwerk. Onze modulaire airconditioningsmodellen zijn automatisch of op afstand instelbaar via Wifi, bedraad of infrarood, of het airCloud- systeem. Het Selfclean- systeem reinigt automatisch de binnen- en buitenunit zodat u altijd schone units heeft.

 

Energiezuinig

Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de krachtige en toch duurzame capaciteiten van de airco units. Automatische aanpassing van de temperatuur en het Smart Eco- systeem houden de energielasten laag. Met de modellen met de 3D- invertertechnologie (die 30% op energie bespaart) en het A+++ energielabel op koelen en verwarmen, beschikt u over een zeer energiezuinige airconditioning.

 

Comfort en welzijn 

Altijd een comfortabel en gezond binnenklimaat voor thuis of op kantoor. Onze airco modellen beschikken over zichzelf reinigende technieken zoals de FrostWash- technologie. De nieuwste technologieën Hi-Nano en het AI Smart besturingssysteem voorzien elke ruimte van verse lucht en meten continu het CO2 gehalte voor een optimale luchtkwaliteit.

 

Veilig

Uw veiligheid en die van uw naasten staan voorop. De airco units met het SafeGuard- systeem beschermen tegen extremiteiten (door snelle temperatuursverschillen, vocht, spanningspieken), zodat u zorgeloos van uw airco kunt genieten. Airco Centraal biedt diverse klimaatoplossingen. De volgende modellen zijn verkrijgbaar:

 

Hitachi airHome 400 – Een airconditioning die voor zichzelf zorgt

Hitachi airHome 600 – Een airconditioning waarover u niet hoeft na te denken

Hisense Free Match – Een airco voor meerdere ruimtes voor wonen of werk

Hisense Fresh Master – Comfort, slim en een schoon binnenklimaat

Hisense New Comfort – Stil, energiezuinig en met Wifi bedienbaar

Hisense Energy Pro – Stil, luxe en kracht

 

Maak een kosteloze afspraak met onze adviseur die kan adviseren welke airconditioningsmogelijkheden er zijn om uw woon- of werkomgeving te koelen of te verwarmen.

 

Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een gratis offerte aan!

1
2
Wat voor soort(en) airco wilt u laten plaatsen?

Alert

Op dit moment plaatsen we [amount] airco's in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1]!

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1].

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in 's [variable_1].