+1985 airco's geplaatst +1985 airco's geplaatst
+47 medewerkers +47 medewerkers
+6 airco busjes +6 airco busjes
+10 jaar ervaring +10 jaar ervaring
085-902 20 96
Mail ons Bel ons Offerte

Het verhaal van Airco Centraal

 

Welkom bij Airco Centraal! Met trots bieden wij hoogwaardige airconditioningsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche streven we ernaar om het binnenklimaat van uw woning optimaal te maken. Onze gepassioneerde experts staan klaar om u te voorzien van deskundig advies, kwalitatieve installaties en uitstekende service.

 

Of het nu gaat om verkoeling tijdens warme zomers of energiezuinige verwarming in de winter, bij Airco Centraal bent u aan het juiste adres. Wij streven naar uw comfort en tevredenheid, met oog voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Ontdek vandaag nog hoe wij uw binnenklimaat kunnen verbeteren en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen creëren we het ideale binnenklimaat voor uw woning.

Airco's zijn onze passie
Snelle uitvoering
Gecertificeerde monteurs

De zekerheden van Airco Centraal

Airco Centraal is STEK- en F-gassen gecertificeerd. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle airconditioningssystemen. Wij hebben alles in eigen beheer waardoor wij binnen een dag kunnen uitvoeren. Bij ons krijgt u gratis advies op maat, een scherpe prijs en 5 jaar garantie.

 

Binnen 3 weken geplaatst
Bespaar jaarlijks honderden euro's op je gasrekening
Verhoog de waarde van uw woning of bedrijfspand

Offerte aanvragen
1985

+
1985

Airco's geplaatst

47

+
47

Actieve medewerkers

6

+
6

Rondrijdende Airco Centraal busjes

10

+
10

Jaar ervaring

Mogen wij ons even voorstellen?

 

Welkom bij ons team! Airco Centraal is dé aircospecialist in single en multi-split airco’s. Airco’s zijn onze passie. Al onze medewerkers werken op een plezierige manier samen in een gedreven team en dat merkt u terug in onze service en de kwaliteit!

 

 

Geplaatste Buitenunit Airco

Wat klanten van ons vinden

Deborah Vlaar

Aircocentraal.nl heeft fantastisch werk geleverd bij het installeren van mijn airconditioningssysteem. De kwaliteit van hun werk is van topniveau en ik ben zeer tevreden met de prestaties van de airco. Wat betreft de prijs, was het redelijk en ik voelde me dat ik waar voor mijn geld kreeg. Het personeel van Aircocentraal.nl was uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en namen de tijd om alles goed uit te leggen.

Fam. Derksen

Ik ben zeer tevreden met de airco-installatie die Aircocentraal.nl bij mij thuis heeft uitgevoerd. De kwaliteit van hun werk is uitstekend en ik merk direct het verschil in de temperatuur en luchtkwaliteit in mijn huis. De prijs die ik heb betaald was redelijk en zeker de moeite waard. Het team van Aircocentraal.nl was uiterst vriendelijk en behulpzaam, en ze zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het hele proces. De afwerking van de installatie is prachtig, alles ziet er netjes en professioneel uit. Ik kan Aircocentraal.nl ten zeerste aanbevelen.

Justine Sussen

Aircocentraal.nl heeft geweldig werk geleverd bij het installeren van mijn airconditioningsysteem. De kwaliteit van hun werk is ongeëvenaard en ik ben onder de indruk van hoe goed de airco functioneert. Wat betreft de prijs, was Aircocentraal.nl concurrerend en bood een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam tijdens het hele proces, van offerte tot installatie. De afwerking van de installatie is perfect, alles is netjes en professioneel gedaan. Ik ben zeer tevreden met Aircocentraal.nl en raad ze ten zeerste aan.

Alert

Op dit moment plaatsen we [amount] airco's in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1]!

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1].

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in 's [variable_1].