+1985 airco's geplaatst +1985 airco's geplaatst
+47 medewerkers +47 medewerkers
+6 airco busjes +6 airco busjes
+10 jaar ervaring +10 jaar ervaring
085-902 20 96
Mail ons Bel ons Offerte

Prijzen

Wilt u een airco laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijs? Dan krijgt u een gratis adviesgesprek met onze adviseur. Hij komt op locatie en na een inmeting adviseert hij welke airco de beste optie voor u is. U heeft al een airco inclusief installatie vanaf € 1.795,-. Vraag hier een gratis offerte aan.

Contactformulier

1
2
Wat voor soort(en) airco wilt u laten plaatsen?

+1.985 airco's geïnstalleerd
+1.985 airco's geïnstalleerd

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Airco Centraal staat bekend om het leveren van hoogwaardige airconditioningsproducten en diensten. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen de beste en meest betrouwbare airco’s ontvangen. Onze airco units zijn duurzaam, energiezuinig en bieden uitstekende prestaties, wat resulteert in een comfortabel binnenklimaat voor onze klanten. En dat voor een scherpe prijs!

 

Klik op de volgende link om de brochures van onze airco modellen te downloaden.


Contact opnemen

Onze multisplit-airco systemen

Met een multisplit- aircosysteem kun je meerdere binnenruimtes koelen of verwarmen. Het bestaat uit een buitenunit waarop meerdere binnenunits zijn aangesloten. Voor de binnenunits zijn de temperaturen afzonderlijk in te stellen, waardoor het een zeer flexibel systeem is. Dit systeem is geschikt voor eengezinswoningen, praktijkruimtes en kleinere kantoorpanden.

Airco als besparing om uw huis te verwarmen

Een airco is efficiënt en voordelig. Met een airco kunt u namelijk snel individuele ruimten verwarmen (of juist koelen) in plaats van het hele huis. Zo bespaart u op het gasverbruik van uw cv-ketel, die vaak meer energie verbruikt en minder snel op temperatuur is.

 

Een goed geïsoleerd huis houdt veel warmte (of koelte) binnen. Een airco verbruikt dan minder stroom om een woning warm te houden, en dat is gunstig voor uw energierekening. Een airco met een basisvermogen is voldoende bij een woning met goede isolatie.

 

Denkt u erover om tevens uw huis te isoleren? Vraag dan een gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan met één van onze Isolatie Adviseurs van Isolatie Centraal, onze zakelijke partner.

 

 

 

 


Contact opnemen
1985

+
1985

Airco’s geïnstalleerd

47

+
47

Medewerkers

6

+
6

Rondrijdende Airco Centraal busjes

10

+
10

Jaar ervaring

Alert

Op dit moment plaatsen we [amount] airco's in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1]!

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1].

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in 's [variable_1].