+1985 airco's geplaatst +1985 airco's geplaatst
+47 medewerkers +47 medewerkers
+6 airco busjes +6 airco busjes
+10 jaar ervaring +10 jaar ervaring
085-902 20 96
Mail ons Bel ons Offerte

Wist u dat er ook duurzame verwarmingsopties zijn?

Is het rendabel om woonruimten met een airco te verwarmen? Ja, een huis verwarmen met airco is energiezuiniger dan met een cv-ketel. In deze blog leggen wij het uit.
Airco Adviseur

Airco Adviseur

Swen de Klerk

2 minuten

13-12-2023

Een duurzame verwarmingsoptie

Verwarmen met een airco is energiezuiniger dan verwarmen met de cv-ketel. De traditionele cv-ketel is minder snel op temperatuur en vraagt meer energie. Daardoor is het zeker rendabel en is het dus goedkoper dan de gewone verwarming.

Zo biedt een split airco met een warmtepompsysteem meer dan alleen koeling. Het kan ook worden gebruikt voor verwarming tijdens de wintermaanden. Maar maakt u zich geen zorgen over een hogere energierekening. Een split airco is juist energiezuinig. Bovendien heeft dit type airco-installatie nog andere voordelen.

 

Voordelen van een split-aircosysteem

  • Ontvochtiging: het kan de lucht in de ruimte droger maken. Droge lucht voelt minder warm aan, wat voordelig kan zijn voor het comfortniveau.
  • Temperatuurregeling in verschillende ruimtes: een split airco kan verschillende ruimtes op verschillende temperaturen houden, zodat iedereen zich prettig voelt.
  • Luchtreiniging: sommige airco’s zijn uitgerust met speciale filters waarmee ze de lucht kunnen zuiveren. Dit kan helpen bij het verwijderen van stof, allergenen en andere verontreinigingen.

Kortom, een split airco met een warmtepompsysteem biedt diverse functionaliteiten die verder gaan dan alleen verwarming en koeling. Het is een energiezuinige en veelzijdige optie voor het creëren van een comfortabele omgeving in uw woonruimtes.

 

Maak een kosteloze afspraak met onze adviseur die kan adviseren welke airconditioningsmogelijkheden er zijn om uw woon- of werkomgeving te koelen of te verwarmen.

 

Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een gratis offerte aan!

1
2
Wat voor soort(en) airco wilt u laten plaatsen?

Alert

Op dit moment plaatsen we [amount] airco's in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1]!

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]!

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in [variable_1].

Alert

Op dit moment plaatsen we een airco in [variable_1]

Alert

Er is zojuist een offerte aangevraagd in 's [variable_1].